Skip to content

Iän tarkastus

Painamalla tästä vahvistat, että olet yli 18-vuotias

Juu

FAQ

"Haluaisin tuotteitanne meille myyntiin!"

Ei hätää. Kyllä me tuotteitamme mielellämme myymme. Olepa yhteydessä myynnin henkilöstöömme tai täytä Yhteydenottolomake.

___

"Mistä tuotteitanne on saatavilla?"

Tuotteitamme on Keskolla, SOK:lla, Alkossa sekä suurimmilla tukuilla. Varmimmin tuotteitamme löytyy isoista päivittäistavarakaupoista

___

"Onko mahdollista saada tuotteitanne kauppaan X?"

Mikäli tuotteitamme ei löydy siitä kaupasta, minne tuotteita haluaisit, niin varmin tapa saada ne on pyytää kaupan henkilöstöä tilaamaan niitä. Meille voi ja kannattaa ilman muuta vinkkiä laittaa, mutta asiakkaan omat toiveet menevät paremmin läpi kuin myyjän toiveet.

___

"Oletteko miten auki? Olen lähettyvillä päivänä X, kellonaikaan X, voinko tulla panimoon ostoksille?"

Panimokauppamme on virallisesti auki Taproom & Shopin ilmoitettujen ajankohtien mukaisesti. Mutta olemme paikan päällä panimolla arkipäivisin n. klo 9-15 ja kyllä me tuotteitamme myymme, mikäli joku niitä haluaa ostaa. Toivoisimme kuitenkin, että mahdollisuuksien mukaan vierailut tapahtuisivat aukioloaikojen puitteissa, jotta saat varmasti palvelua.

___

"Haluaisin ostaa yritykselle / organisaatiolle / synttäreille omalla etiketillä juotavaa. Onnistuuko tämä teiltä?"

Meillä onnistuu omalla etiketillä juotavien teettäminen. Tuote on jokin olemassaoleva tuote, johon luodaan oma etiketti. Minimitilaus omalle etiketille on 1296 pulloa/tölkkiä. Tarjouksen pyytämistä varten täytä Yhteydenottolomake.

___

"Haluaisin varata panimokierrosta / tastingia / saunaa / kokoustilaa. Paljonko se maksaisi?

Panimokierros on alkaen 120e, Tasting 200e, Saunavuokra 350e ja kokoustilavuokra 100e. Täytä Yhteydenottolomake kirjallista tarjousta varten. Laita Yhteydenottolomakkeeseen henkilömäärä, toivomanne palvelut, toivomanne päivä sekä toivomanne kellonajat tarjouksen tekemistä varten. Mielellämme me otamme ihmisiä vierailulle!

___

 

Onko jotain muuta mielessä, mitä ei listassa lue ja sivuilta ei löydy? Koitapa pirautella meille tai täytä Yhteydenottolomake alhaalta ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Back to top

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now