FAQ

"Olen ravintoloitsija / kauppias ja haluaisin tuotteitanne myyntiin, mutta en löydä niitä järjestelmästämme"

Ei hätää. Kyllä me tuotteitamme myymme. Olepa yhteydessä myynnin henkilöstöömme tai täytä alla oleva Yhteydenottolomake.

___

 

"Mistä tuotteitanne on saatavilla?"

Tuotteitamme on Keskolla, SOK:lla, Alkossa sekä suurimmilla tukuilla. Varmimmin tuotteitamme löytyy suurista K-kaupoista.

___

"Onko mahdollista saada tuotteitanne kauppaan X?"

Mikäli tuotteitamme ei löydy siitä kaupasta, minne tuotteita haluaisit, niin varmin tapa saada ne on pyytää kaupan henkilöstöä tilaamaan niitä. Meille voi ja kannattaa ilman muuta vinkkiä laittaa, mutta asiakkaan omat toiveet menevät paremmin läpi kuin myyjän toiveet.

___

"Haluaisin päästä maistelemaan tuotteitanne, mutta niitä ei saa täällä paikassa X. Voinko ostaa juotavat verkkokaupasta kotiini?"

Valitettavasti Suomen lainsäädäntö kieltää tällä hetkellä etämyynnin. Tuotteitamme saa ainoastaan ostettua mukaan sisätiloista, alkoholin vähittäismyyntiluvan omaavista yrityksistä. Toivotaan tähän lakipykälään korjausta lähitulevaisuudessa!

___

"Oletteko miten auki? Olen lähettyvillä päivänä X, kellonaikaan X, voinko tulla panimoon ostoksille?"

Panimokauppamme on virallisesti auki Taproom & Shopin ilmoitettujen ajankohtien mukaisesti. Mutta olemme paikan päällä panimolla arkipäivisin n. klo 9-15 ja kyllä me tuotteitamme myymme, mikäli joku niitä haluaa ostaa. Toivoisimme kuitenkin, että mahdollisuuksien mukaan vierailut tapahtuisivat aukioloaikojen puitteissa, varsinkin koronaviruksen takia. Ovea voi tulla kokeilemaan, mutta lähtökohtaisesti meihin voisi olla yhteydessä ja varmistaa, että olemme paikalla.

___

"Haluaisin ostaa yritykselle / organisaatiolle / synttäreille omalla etiketillä juotavaa. Onnistuuko tämä teiltä?"

Meillä onnistuu omalla etiketillä juotavien teettäminen. Tuote on jokin olemassaoleva tuote, johon luodaan oma etiketti. Minimitilaus omalle etiketille on 1296 pulloa/tölkkiä. Tarjouksen pyytämistä varten täytä Yhteydenottolomake.

___

"Haluaisin varata panimokierrosta / tastingia / saunaa / kokoustilaa. Paljonko se maksaisi?

Perushinnat on ilmoitettu "Taproom and Shop" - kohdassa. Täytä Yhteydenottolomake kirjallista tarjousta varten. Laita Yhteydenottolomakkeeseen henkilömäärä, toivomanne palvelut, toivomanne päivä sekä toivomanne kellonajat tarjouksen tekemistä varten. Mielellämme me otamme ihmisiä vierailulle!

___

 

Onko jotain muuta mielessä, mitä ei listassa lue ja sivuilta ei löydy? Koitapa pirautella meille tai täytä Yhteydenottolomake alhaalta ja palaamme asiaan mahdollisimman pian!

Close (esc)

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Iän varmistus

Painamalla vahvistat, että olet yli 18 vuotias aikuinen, jolla on oikeus ostaa, hallusapitää sekä käyttää alkoholituotteita. No minors allowed here!

Search

Shopping Cart

Your cart is currently empty.
Shop now