Skip to content

Iän tarkastus

Painamalla tästä vahvistat, että olet yli 18-vuotias

Juu

Tarinamme

Hyvät ystävykset Samuli ja Janne istuivat alas ja alkoivat puhumaan tulevaisuudesta. Molemmat halusivat rakentaa vielä jotain suurta elämänsä aikana ja idea pienpanimon perustamisesta syntyi.

Mutta vielä pelkästään kaksi henkilöä ei tämän panimon perustamiseen riittänyt. Tarvittiin vielä lisää osaamista ja tietotaitoa. Aki tuli panimomestariksi tekemään olutta ja Petteri saatiin mukaan talousasioiden hoitoon.

Vuonna 2017 vappuna RPS Brewingin oluita lähti ensimmäistä kertaa ikinä testiin Kuopion seudun ravintoloille. Vastaanotto juomillemme oli alusta alkaen Anameizing. Muutimme melkein samantien panimon nykyisiin tiloihin Siikarantaan valmistamaan maistuvia tuotteitamme.

Tänä päivänä Anameizinkejä juomatuotteitamme saa ympäri maan K- sekä S-Ryhmän ruokakaupoista ja valituista ravintoloista. Oluita on kertynyt vuosien varrella alkuperäisen kolmen lisäksi jo kymmeniä. Lonkeroita ja Hard Seltzereitä unohtamatta. Alkuperäinen perustajanelikko on kasvanut jo isommaksi työyhteisöksi kaikki ajamassa kohti yhteistä tavoitetta - Viedä juomiemme ilosanomaa eteenpäin.

Tuotteemme ovat niittäneet palkintoja Suomessa ja ulkomailla. Juomamme on valmistettu intohimolla, kuin itsellemme olisimme niitä tehneet.

Vaikka olemmekin jo Suomen tasolla yksi suurimpia pienpanimoita, yhteisön sisällä on voimassa edelleenkin samanlainen vinksahtanut Anameizing - asenne joka on peruja panimon alkuajoista lähtien.

Valitsemalla meidän tuotteita tuet samalla kotimaista laatutyötä.

Panimokauppa

RPS Brewing Bottleshop
Siikaranta 3B, 70620 Kuopio
044 491 9039
info@rpsbrewing.fi

Perjantaisin, klo 12-17

Muina aikoina tilauksesta.

Seuraathan erityisaukioloaikoja sosiaalisesta mediasta!

Ihmiset

  • From the Heart of Northern Periferia
Back to top

Shopping Cart

Your cart is currently empty

Shop now